Mozilla Firefox

Mozilla Firefox voor Mac

Snelle browser met veel uitbreidingsmogelijkheden

Mozilla Firefox is de gratis browser van Mozilla en een graag geziene gast op computers over de hele wereld. De webverkenner zit standaard in diverse versies van Linux maar ook Mac-sympathisanten hebben de snelle software in de smiezen.Mozilla... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Duizenden add-ons
  • Snelle browser
  • Lage geheugenconsumptie

TEGEN

  • Soms instabiel

Excellent
9

Mozilla Firefox is de gratis browser van Mozilla en een graag geziene gast op computers over de hele wereld. De webverkenner zit standaard in diverse versies van Linux maar ook Mac-sympathisanten hebben de snelle software in de smiezen.

Mozilla Firefox browser kent een grote fanschare, wat deels te danken is aan de hoge snelheid en lage geheugenconsumptie. In vergelijking met Internet Explorer is dit een groot pluspunt. Firefox biedt daarnaast een aantal leuke extra's, waaronder verplaatsbare tabbladen (van het ene scherm naar het andere) en duizenden add-ons.

Mozilla Firefox slaat tabbladen desgewenst op, inclusief alle informatie. Bij foutmeldingen of tijdgebrek zet je de browser dus zonder (grote) gevolgen uit. De adresbalk is intelligent: websites zijn terug te vinden door steekwoorden uit de pagina in te voeren in de adresbalk.

Waar je voorheen nog wel eens een plug-in nodig had voor het afspelen van video behoort dit in Mozilla Firefox tot het verleden. De browser heeft ingebouwde video-codecs ('websleutels' voor het lezen van videobestanden), waardoor je vrijwel geen extra software hoeft te installeren.

Mozilla Firefox is snel, betrouwbaar en veilig. In combinatie met de instelbare toevoegingen is de slimme webverkenner wellicht de meest veelzijdige aan de browserhorizon. Mozilla Firefox werkt zichzelf regelmatig bij, en krijgt bij zo'n update steeds meer functionaliteit.

Meeste downloads Browsers voor mac

Mozilla Firefox

Download

Mozilla Firefox 3.6.28

Beoordelingen about Mozilla Firefox

  • Anonymous

    door Anonymous

    dat is goed om te hebben op jou pc. goed programma dat is mijn commentaar over deze programma en stunt echt de pc.

Promotie×